torsdag 22. oktober 2009

Finne seg sjøl...

Det å finne seg sjøl er ikke alltid like lett, og ikke vet jeg når jeg har gjort det...
Jeg la ut nye varer i butikken i går, og sikret meg selv også et eksemplar av denne flotte madonnaen. Dette er mitt livs første madonna...jeg syntes de har vært fine hele tiden, men det har sittet litt langt inne. Mitt stilskifte ble jo gjort da vi flyttet hit ut på gården. Her er det ikke fint med stål og glass og stramme linjer. Her må det hele mykes opp, og verden er helt anerledes en min forrige verden. Nå skal det stå noe fremme overalt, og lag på lag.
Hvis dere ser på dette bildet av kjøkkenet jeg hadde i Oslo-leiligheten, så skjønner dere kanskje at det kan være noe uvant ennå dette stilskifte. Her stod det ikke mange ting fremme og støvet ned nei. Men jeg liker så mange stiler, og sørger for igjennom alle mulige interiørblader å holde meg oppdatert på hva som finnes der ute.
Jeg har nok ikke tatt ut alt ennå når det gjelder stiler, men får utløp for litt av hvert igjennom de ulike bygningen på gården. Her på bryggerhuset ser vi en noe helt annet igjen, og her har jeg fått brukt mye gammelt som vi har samlet på. Disse skolestene fant vi på bryggerhuset, og er selvsagt tatt tilbake dit.
Flere bilder fra bryggerhuset vil komme etterhvert. I morgen skal jeg på "kurs" for å lære å bake i bakerovnen på bryggerhuset - dette gleder jeg meg til.

11 kommentarer:

 1. mmmmm den madonnaen har eg også, den er såååå skjønn!
  Og for ein kontrast fra noverande bolig til den gamle!!!! OMG!

  SvarSlett
 2. Nydleig madonna.... skjønner det er en stor stil skift hos deg...
  Liker denne stilen best uten tvil..*Ønsker deg en fin helg...

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 3. Det skjønner jeg du gleder deg til.
  Jeg har også hatt stilskifte fra Oslotiden... :)
  Til mykere stil. Nå er jeg på vei inn i den glamorøse perioden tror jeg. :) Hva enn det vil si...

  Klem A

  SvarSlett
 4. Snakk om stilendring ja! Så utrolig spennende med det bakekurset, noe jeg absolutt også kunne tenke meg å lære meg!

  SvarSlett
 5. Jeg brukte flere år på å legge om stilen. Det startet med at jeg tenkte "åh det er fint men ikke min stil", til at jeg sakte men sikkert la om og i dag er det ganske vintage her :D.

  SvarSlett
 6. Det har sittet litt langt inne hos meg også det med de hvite madonnaene - forløpig har jeg bare et vegg-relieff... Men jeg skulle gjerne hatt en så flott en som du viser her... Takk for sist, forresten, og god helg! Klem fra Gro

  SvarSlett
 7. Madonnaer er fine!
  Ditt gamle kjøkken synes jeg også var kjempefint, men det er en litt strammere stil. Flott å kunne oppleve den stilen hos andre, men selv vil jeg ha en mykere stil.
  Sofaene våre er fra den litt "strammere" tiden, men det er jo ikke bare å hive ut sofaer og kjøpe nye...man må ta stilskiftet litt og littt!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelig hilsen!
  Koselig og blogge igjen :)

  Vet du hva, da jeg leste dette innlegget sa jeg til samboeren, dette var jo meg! Da vi bodde i Nederland, tilpasset jeg Interiøret etter et storbyliv og arkitekturen på huset. Så moderne som allting var og med mye uteliv, ble det også seendes nesten slik ut. Hardere og mer maskuline linjer og lite nips. Men så oppdaget jeg antikt, brukt og Jeanne d`Arc og da var det gjort :)) Jeg var litt forvirret i begynnelsen og det tok litt tid og føle seg frem hva som virkelig var meg. Men ta deg god tid du, med og finne deg selv. Det er så lett og "flyte med bølgen". Hvis du skjønner hva jeg mener. Smiler av Kjeruben. Folk hadde vel dånt hvis jeg hadde vist bildene mine fra før den nostalgiske tiden :)) Moro og se dine.

  GOD HELG!
  Aina

  SvarSlett
 9. Herregud for en forandring...Hva blir den neste stilen tro,blir spennende å se.

  Lykke til på kurs i morgen....
  Jeg har hatt garasje salg i dag,masse venninder som handlet alt jeg hadde på loftet.Nå er samvittigheten til å kjøpe noe nytt litt bedre,også slipper vi å få lofts taket i hodet.
  Sees på lørdag.

  SvarSlett
 10. Hei igjen:)

  Skulle gjerne hatt 24 stk av de s krokene dine til 4 kr.
  Har du så mange?Skal bruke de til jule kalenderen til jentene.

  SvarSlett
 11. Flotte disse madonnaene...men det har jeg ikke skaffet meg enda!!
  Disse lestene er så fine også!!
  Var ikke mye shabby chic over leiligheten din i byen nei.....men slik er det! Vi forandrer oss vel...
  ha en fin lørdagskveld:o)

  SvarSlett