mandag 8. desember 2008

Vinterstemning

Igjen har vi hatt en helg, og et vær som formelig har boblet over med julestemning.

Litt juleforberedelser har det iallefall blitt. Sylta er laget, julelysene ute er tent, og julepyntingen fortsetter. Vi var ute i skogen for å finne trær til å ha lys i ute. Dette ble en flott opplevelse, og skogturen var helt magisk.... Vi gikk innover en ubrøytet skogsbilvei, og vasset i snøen.
De spinkle bjørketrærne hadde gitt etter for den tunge snøen, og stod og bukket dypt for oss langs veien. De mest snøtunge trærne hadde laget flotte portaler, slik at vi kunne passere under. Dette ble en uforglemmelig tur....

Tilbake, når lysene ute var tent, var det å varme seg inne med peis og masse lys. Det fine treet ved siden av peisen ble funnet på turen, børstet snø av, og fikk varme seg ved peisen.

De gamle, vakre julekortene pynter fint opp....
Over til noe mindre stemingsfylt...plassering av doruller. Viser her et par av de løsningene jeg har valgt til våre bad. En gammel kurv, eller
en emaljert kjele, bøtte, eller hva man måtte ha.....

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Så vakker blogg, og for et vintereventyr du beskriver! Her er det helt bart.. ikke en snøflekk.. sukk...

  Ønsker deg en god uke.

  Klem White vintage

  SvarSlett
 2. Ja, det var litt annerledes enn her hos meg. Men, jeg kan ikke si jeg savner snøen.. ennå..

  SvarSlett
 3. Nydelig blogg du har og fint skrevet.Heldigvis er det snø her også.Har fått mange kakesorer i boks,men mangler noen få.Koselig tre ved peisen,det enkleste er oftest det beste som reklamen sier.
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av fine ting. Særlig den lyseblå emaljekjelen kjenner jeg godt, vi har laget en morsom gjenbruksidee av den i boken "Sjarmerende gjenbruk" som kommer ut i Februar. Du får se på bloggen min, det kommer smakebiter fra boken etter jul.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 5. Nydelige vinterbilder inne hos deg. Hørtes ut som en fantastisk tur i vinterskogen!

  SvarSlett
 6. Det er så mye vakkert hos deg! Hege

  SvarSlett