onsdag 31. desember 2008

Årets siste dag

Siden sist, så har bordene stadig vært dekket. Det har vært en veldig trivelig jul så langt, selv om det fortsatt er inntak av paracet og nesa etterhvert er blitt veldig sår.
De gamle damaskserviettene er nystrøket og stivet, og alle lys er tent...det er en god stemning i huset, og det er også veldig hyggelig med gjester.
Vi bruker mye lys, og telysene går unna i store mengder.....

De søte englene synger i soloppgang......

I dag er årets siste dag, og årets siste utflukt. Det er så fantastisk vakkert i dag. Rimet har lagt seg, og pakket inn alt i et fint diamantstøv. Det glitrer og blinker i luften og på bakken....

Litt varm kakao ute i det fri var på sin plass i dag. Det er ikke få bilder som har blitt tatt i dag. Legger inn noen smakebiter, men det er så veldig mange flotte motiv som er foreviget på en dag som denne.
Det er et fantastisk syn............

I skrivende stund måtte jeg også frem med kamera. Hele himmelen er farget rosa, og det er et vakkert lys nå rett etter solnedgang. (det får vises en annen gang)Dagene i dag er en dag for ettertanke - Minnes alt det hyggelige som året har gitt, og drømme om hva det neste kan bringe....
Ønsker alle der ute en riktig fin kveld, og et godt nytt år!

1 kommentar:

  1. Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
    Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
    Klem...Ellen

    SvarSlett