søndag 31. oktober 2010

Stillhet.....

Stillhet får være stikkord for denne dagen. Det er stille i huset, og det er stillt rundt omkring. Det er dette som er så deilig med en søndag. Den totale stillheten en kan føle på kroppen. Det gjør godt. Jeg trenger det virkelig, og dagen i dag skal nytes.
I dag er dagen da jeg har tid til å se meg litt omkring, legge merke til detaljer. Gå en runde i huset og bare sanse, og kanskje ikke gjøre noenting. Vi har alltid arbeidsfri her i huset på søndager - vi trenger denne dagen helt "av".
Godt lestestoff ligger i "kø", i påvente av å bli bladd i. Jeg har en hel stabbel etterhvert nå hvor jeg kun har gått hurtig igjennom. Boken "Sjarmerende Jul" ligger i kø, det sammen med disse vakre bøkene "Romantiske Hjem", "Lev Vakkert" og "Lantlig Sjarm". Jeg har tro på at dagen i dag kan bringe med litt dypere inn i disse herlighetene....
Min første amaryllis står nå i blomst, og det kommer til å bli flere etterhvert. Et vakkert syn når de etter tur bretter seg ut i all sin prakt.
Håper alle får en riktig fin søndag - og lytt gjerne litt til stillheten i dag.....
Og i morgen er det allderede en ny og ubrukt uke foran oss - og det er virkelig til å leve med!

15 kommentarer:

 1. Søndager skal være slik. Kos deg med vakre bøker og blader. Søndagshilsen fra Hulda.

  SvarSlett
 2. Slike dager trenger vi innimellom !!
  Kos deg med bøker og nyt dagen :o)

  SvarSlett
 3. Så godt å ha en dag i uken å slappe av, gjøre det man vil og ikke tenke på andre ting. Å bla i kjekke bøker eller blader å drømme seg bort. Kos deg med en rolig søndag. Klem.

  SvarSlett
 4. Herleg søndag☺
  Nyt den☺
  Fine bilder☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. godt med slike dager :))
  skjønne bilder!!
  nyt dagen:)
  klem!

  SvarSlett
 6. Herleg stemning her hos deg! Så fine stilleben! Takk for besøk hos meg :) Veslejenta er nok vakrast med sine eigne tenner, ja. Og dei som er på bildet, er pålimte i redigeringsprogrammet eg anbefaler :) Håper dagen din er like fin, som bilda du deler!

  Ha ei flott novemberveke!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 7. Takk for en kjempe koselig lunsj,ja vi klarer å få tiden til å gå vi Eva...
  Kanskje jeg skal ta med meg en flokk med unger opp til deg,og plage deg litt......Da hadde det blitt brått slutt på stillheten ........nei skal ikke gjøre det,unner deg virkleig en fredfull og stille søndag.
  ha en fin dag..

  SvarSlett
 8. Høres ut som en perfekt søndag.
  Vi har vært 3 timer i marka i dag. Jeg for så mye påfyll av energi av og gå i marka. Lytte til fugler,stilhet,bekker som det rinner vann i. Se hvordan naruren forandrer seg.
  Nå er det blogging og lesing av interiørblader jeg skal bruke ettermiddagen på.
  Klem

  SvarSlett
 9. Deilige søndag... det er en god dag...

  så mye fint du viser..

  Nyt søndagen roen og freden.:

  Klemme r

  SvarSlett
 10. For noen vakre bilder,Eva. Her ligger også den samme bunken med bøker som jeg heller ikke har fått sett så veldig mye i.Håper på roligere dager etterhvert.Klem

  SvarSlett
 11. nydelig søndagsinnlegg fra deg og lurt å ha søndagen fri til ingenting, bare kose seg ;)

  her har den blitt brukt til å komme seg på beina etter en vennefest igår...

  god ny uke til deg og kos deg på første dag i november!!!

  SvarSlett
 12. Høres herlig ut!! En stille og rlog søndag her også:)

  Kjempe-fine bilder!! ... og amaryllis!! Så vakker:))

  Ha en fortsat fin kveld!

  KLEM KLEM
  Anette

  SvarSlett
 13. Åhhh, dette hørtes virkelig ut til å være den helt perfekte søndag - sånne dager burde vi alle tillate oss å ha av og til....

  Ha en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 14. Ja..du har rett i det..en trenger slike hviledager...er veldig viktig for både kropp og sjel...
  Jeg har den ikke på søndager...men andre dager....
  ha en kos kveld
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 15. Hei!
  Jeg må aller først få gratulere med den superduperflotte 2.plassen i Vakre Hjems konkurranse!! Jeg har hatt siste utgave av bladet liggende en stund på vent, og i går - når jeg endelig fikk satt meg godt til rette og nyte bladet - gikk det opp for meg at "det er jo Eva fra Landcharm jo! Eva med skohylla og baderomshylla...og den flotte bloggen og..!" Man kan vel si at det gikk opp et lys...og etter bildene i bladet å dømme så er den flotte plasseringen mer enn fortjent! Et utrolig vakkert og koselig hjem! Gratulerer igjen!

  Jeg har et spørsmål vedr krakken som dere lager etter mål....Hva vil den koste hvis den skal være sånn omtrent 110 cm lang?
  Dessuten klarer jeg ikke å slippe helt taket i de nydelige koppene m/skåler du har i headeren din. Er de for salg?....(i så fall er de sikkert solgt for lengst..?)

  Ha ei fin uke!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett