onsdag 6. oktober 2010

På "elgpost"

God morgen! Eller nå har det faktisk blitt "langt på dag" allerede, men det har vært en spennende morgen.
Da jeg kom opp fra trening i kjelleren, hadde elglaget allerede stilt opp på post.
Det samme gjorde jeg. Etter en rask dusj, satte jeg meg "på post".
Et av elgdrevene går rett utenfor mitt kontorvindu, og her har jeg tidligere vært med på å felle elg. I dag satte jeg meg ute på terassen med fin utsikt over der hvor elgen kommer frem. Spenningen er stor når du hører driverende hoier i skogen, ellers er det helt stille med unntak av vinden. Her sitter jeg på min post klar med kamera og fingernen på min avtrekker. Hendene er blåfrosne, så mine tanker går de de som virekelig sitter på post med fingeren på avtrekkeren.
To skudd går av, men disse er utenfor mitt synsfelt. Det ble ikke noe på jordet her i dag, men rett bortenfor tok de to elg. Ikke værst - før jeg får i meg frokosten (som da ble noe forsinket i dag) Vel inne ved grøten måtte jeg spe på med litt varm sjokolade for å tine kroppen.
Ønsker lykke til med elgfellingen resten av dagen, og ønsker alle en fin dag - med eller uten jakt!

13 kommentarer:

 1. Hei er bare innom for å ønske en fortsatt god høstdag. La meg til som følger:) Så masse flott i nettbytikken.

  Ha en fin høstdag.

  SvarSlett
 2. Ha en fin dag, også. Liker bloggen din og skal titte rundt et stund nå.

  SvarSlett
 3. Nydelig innlegg!♥ Her hjemme jaktes det lite, det må i tilfelle være på noen dammrotter som titter innom nå o da *smiler*♥
  Lykke til med jakten og nyt av deilige høstdager!♥ Få varmen i deg, kakao gjør underverker ;)
  Klem fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 4. Hei. Idag fikk jeg en fin lapp i posten om at hyllen var kommet =) Så jeg durte ned på posten og hentet den fine tallerkenhylla dere har laget. Kjempe flott ble den.. den skal få selskap av ett lite skap i samme farge. Det kommer til å bli såå fint ;)

  Hilsen Anya

  SvarSlett
 5. he he du skulle hatt ring meg for jeg kjeder meg og det hadde vært ustyrlig morsomt å ha sittet der sammen med deg å vente på elgen...siden jeg er hjemme allikevel mener jeg....neste gang så ringer du.


  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 6. Heisan.. litt av en morgenstund du har hatt da... så spennende å følge med fra vinduet..

  Håper på mange elg da..

  klemmer 0)

  SvarSlett
 7. Spennende, det er over for hjortejegerene her hos meg for denne gang...nå reiser de land og strand rundt for å jakte på hjorter som ikke har funnet veien frem til Laxvaagen....Jeg har et hjortehode som ligger og godgjør seg i hagen....veldig fint gevir som snart er klart for "høsting"...God jakt til dere!

  SvarSlett
 8. Elgjakt er spennende, men jeg stiller nok uten gevær jeg, og de siste årene som 'elgenke'. Første runde nordpå ble unnagjort uten oss i år, men lørdag drar sambo på jakt. Litt av årets fangst har allerede kommet i fryser'n sammen med litt kantareller. Høsten er en deilig tid og nå kan vi vente på deilige retter fremover :)
  En videre god jakt til deg!

  SvarSlett
 9. Alltid like koselig å titte innom deg:D :D
  Ønsker deg en deilig helg!!!
  Klemmer

  SvarSlett
 10. Flott,annerledes innlegg ;)

  Selv gik kjeg meg på fem jegere her en helg i skogen, var ikke klar over at det var jakt jeg da...Den ene jegeren hadde sikkert to kilo med gull rundt halsen, en skikkelig kontrast til de konglene jeg gikk og samla inn...HIhi, men trivleige var de da;)

  Ha ei riktig god jakt, ehh helg!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Den stolen ga meg litt hodebry, men er stor fornøyd med at den kom i hus tilslutt. Så spennende å sitte på post på verandaen sin:) Her har vi faktisk hatt elg både travende forbi stue vinduet og i hagen, det var skikkelig moro:) Lykke til videre med jakta og nyt helga:)

  Klem

  SvarSlett
 12. Så spennende du har det da her du sitter i dine koselige omgivelser!!
  Her er det ikke elg men hjorten de jakter på!! Men det foregår et stykke fra mitt hus da!!

  Ønsker deg en fin helg :o)

  SvarSlett
 13. مواد عزل خزانات المياه من الداخل
  عزل خزانات المياه فكما نعي جميعًا الماء واهميته في حياتنا فإننا نخسر في بعض الأحيان كميات ضخمة من الماء،بسبب عدم الاهتمام الصحيح لطريقة عزلخزانات المياه من الداخل من غير وجه حق لذلك كانت أنسب طريقة للتخلص من ذلك المتسبب الرئيسي في حدوث مثل تلك التسربات المائية الواردة الحدوث بالخزانات الأرضية.
  أما بالنسبة للتعرف على افضل طريقة لعزل الخزانات الأرضية وأنواع عزل الخزانات فما عليك عزيزي المتابع سوى الالتزام التام بشروط الاستخدام ومحاولة الخروج الجاد من ذلك الموضوع الشائق
  شركة عزل خزانات بالجوف
  شركة عزل خزانات بصبيا
  شركة عزل خزانات بالرس
  شركة عزل خزانات بالدوادمي

  SvarSlett