mandag 4. oktober 2010

Litt foran...

Forrige uke ble travel, men nå har jeg hentet meg inn litt i helga. Fylt på med får-i kål og hatt en hyggelig helg. I dag er det full rulle igjen. Jeg har holdt på mye ute i fjøset i dag.
Det er ikke så mye liv i fjøset vårt, men jeg bruker det til fotografering. Jeg liker så godt lyset der inne, og syntes det lager så fin stemning. Sjarmerende stemning....
De kalkede veggene gir en fin ramme.
I dag har det vært forberedelser og foto til novemberannonser. Det er ikke alltid like lett å ligge foran skjema slik. Skape litt juleaktig stemning nå. Jeg har iallefall forsøkt, og tror at jeg har fått til et par fine alternativer vi kan bruke. Det er ingen av de jeg viser her, for dette ble bare en liten titt. Håper dere liker stemningen, og at annonsene blir bra.
Disse søte blomstene fant jeg i låveveggen før helga. Det var masse av dem, men jeg mener da de har blomstret før i sommer....kanskje dette er andre runde? Søte er de iallefall....
Håper alle får en innholdsrik og fin uke!

14 kommentarer:

 1. ...For en lekker vegg...Akkurat nå kalker jeg en vegg i stuen. Den blir nok ikke så rå-tøff som din. Jeg prøver å dempe ned en dominerende tapet som jeg er lei...
  Lykke til med julestria :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. Det ble litt julestemning i fjøset. ja. Flotte foto!
  Takk for skryt av min farmors speil på min blogg Fjellhytta!

  SvarSlett
 3. Ja bildene ble veldig fine i låven din. Jeg gleder meg til å se mer av det som kommer til jul. Var veldig fint med stjernene og kulene.

  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 4. Det ble kjempe fint! :)
  Fine bilder og nydelig pynt!
  Gleder meg til å se mere!

  klemmer lillemy

  SvarSlett
 5. Heldige deg som har et så nydelig sted! Både huset og fjøset ditt! Perfekt å ha et sted med godt lysinnfall når man skal fotografere. Da jeg var på ferie i Danmark i sommer kjøpte jeg en sånn buet vindussprosse i jern. Hadde nesten glemt at jeg hadde den i boden før jeg så bildene dine nå. Beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. For norn skjønne bilder.. er disse tatt i fjøset ..

  virkleig flotte bilder..
  Ønsker deg en fin uke videre
  klemmer

  SvarSlett
 7. Herlig stemning i fjøset og i bildene dine! For "en fotostudio" du har!!!

  Jada, det har blitt en innedag idag. Jeg vil jo helst ungå de med skarpe skudd og oransje vester. Og hvert år håper jeg at de ser forskjellen mellom sau og elg... hihii (jada, hittill har det gått bra, så det gjør nok det iår også!)

  SvarSlett
 8. Hei! Takk for så fine ord inne hos meg! Nydeleg blogg eg kom til her, og så vakre bilder på innlegget! Legg meg til som følgjar, og lykke til med juleforberedelsane ;)

  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 9. Så flott det var,koselig at du pynter i fjøset..
  fine bilder du tar,og en kjempe koselig blogg,legger meg som følger jeg..
  Klem fra Fruen

  SvarSlett
 10. Saaa hledig du er som ha et egent fjos til og fotografere i! Nydelig bilder du har tatt <3

  klem Nina

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelig hilsen!
  Utrolig vakkert fotostudio i fjøset.
  Deilig å besøke bloggen din.

  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hyggelig kommentar!

  Ja, de veggene er nok flott bakgrunn for bilder. Jeg må si jeg vegrer meg for å komme i noe julemodus ennå (egentlig ville jeg helst hatt sommer noen måneder til), men forstår at det er nødvendig å være litt tidlige ute når man driver butikk. Iallefall for å forberede markedsføringen. Men Plantasjen hadde fått nisser på plass da jeg var der i slutten av september. Akk ja... slikt opprører et sommermenneske! ;)

  Klem

  SvarSlett
 13. Så fine bilder! Heldige deg som har et slikt flott studio!

  Har helt glemt å svare deg på spørsmålet om stoffdecopage - det er det samme som vanlig decopage, bortsett fra at man må bruke den decopagelimen som er ment for tøy. Når motivet/limen har tørket, må man stryke fiksere motivet, slik at det skal tåle vask. Stoffdecopage lim får du kjøpt på Panduro.

  Ha en finfin uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 14. he he det akkurat det spurte legen meg også om og sykemeldte meg ut uka. Den beste medisinen var nok ikke pakke i posten men en hestekur med antibiotika.
  Så derfor sitter jeg her nå og har allerede begynt å bekymre meg for at jeg skal kjede meg i løpet av de neste dagene...he he

  Ønsker deg en nydelig onsdag. Varme klemmer fra Elin:)

  SvarSlett