fredag 6. januar 2012

Ut med jula

Dere har kanskje kastet ut jula forlengst. Det hadde jeg også vanligvis på denne tia. Jeg starter tidlig, og heller gir meg litt før. Men i år har jeg ikke klart det helt. Jeg har plukket ut mye, og var helt bestemt på å kaste ut treet denne uka.

Men jeg har latt stå til over helga. Det gir en sånn lun og lys stemning i huset, så da får jeg heller tåle litt barnåler ekstra i år. Jeg kjøpte inn amaryllis tidlig, men den lot vente på seg. Når er det bare noen få igjen, men de stod fint i hele jula.

Portviene er nå tom, og er også ryddet bort.(portvinen har bare blitt en juletradisjon) Jeg smårydder unna litt jul hver dag, så blir det vel tomt snart.

Disse typene som står utenfor bryggerhuset har jeg nesten ikke hjerte til å legge vekk. Kanskje de kan stå litt der ute, for disse koser seg jo i kulda. Dere ser jo det - like blide med litt rim i luggen.

Er all jula deres over?

Ønsker alle en riktig fin helg!

12 kommentarer:

 1. Her er den så og si over. Vi tok det meste av julepynten i går, inkludert treet. Det rydde slik at litt tyngre kuler falt ned.. Da er det ikke mye stas i det lengre. Ditt tre så veldig fint ut enda. Så flott det står ved siden av slagbenken. Vakkert hus du har. :)

  SvarSlett
 2. Her er den helt over. Litt igår og resten i dag. Det blir så mørkt og rart med det samme, men også koselig å få inn litt "vårlige" ting :)
  Nå går det mot lysere tider :)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Hei :) Julen er ikke over her heller, jeg klarer ikke å kvitte meg med juletreet akkurat som deg. Er så koselig, og gir så fin stemmning. Men må vel snart ta det ned.. Men de sier jo man kan ha det oppe til 20 dag jul. Så jeg tviholder på det :)
  Du har ett vakkert hjem. Elskeer stilen din.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg fikk ikke opp adventsstjerne før lille julaften - samtidig med at treet kom opp. Resten av julepynten kom også den dagen. Av den grunn føler jeg at jeg har lov til å beholde jula litt lenger ;) Man må tilpasse seg litt i en studenthverdag ;)

  SvarSlett
 5. Har ryddet ut alt av jula. Har igjen litt bar og kongler som står i en vase. Og to amaryliser som ikke har blomstret ennå.
  Treet ditt så kjempefint ut,samme med nissene ute.
  Portvin hører jula til her også. Vet ikke helt hvorfor, men det har blitt slik:-)

  Ha ei fin helg
  Og Godt Nyttår:-)
  Synnøve

  SvarSlett
 6. Nydelige Bilder her inne hos deg. Lyse og fine. Hjemmet ditt ser skikkelig lekkert ut. Vil gjerne følge deg videre. Gleder meg allerede til å komme tilbake. :)

  Her forsvant jula for et par dager siden, tar det alt ettersom hva jeg føler, om jeg er lei eller ikke. Men jeg pynter så tidlig, at det er somregel nok når januar kommer. :)
  God helg til deg!

  Klem :)

  SvarSlett
 7. Die Bank würde ich sofort adoptieren!
  Hilsen,
  Veridiana

  SvarSlett
 8. Heisann og godt nytt år! Jeg har vel kommet omtrent like langt som deg med å få ut jula. Har fått bort det meste av pynten, men treet står igjen for det er så fint i år og ikke drysser det heller så nesten fælt å hive det ut, men tror det går i morgen.. Amarylisene mine er også litt trege og er i ferd med å springe ut med blomst nr 2, så de får stå en stund til ;) Noe av julepynten har man et litt spesielt forhold til og da er det nesten fælt å rydde det bort, men desto hyggeligere å ta det frem igjen neste år <3 God helg videre til deg! Klem Gry ;)

  SvarSlett
 9. For meg som har tradisjon om 20. dag jul, så er dette helt normalt! Er så smått begynt å pakke bort selv, men julefritt blir det ikke på noen dager enda!

  Fortsatt fin helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Heisann

  Ja nå er det meste ute.....juletreet gikk ut på fredag :o)

  Ha en fin søndag :o)

  SvarSlett
 11. Flotte bilder hos deg ! ♥

  Her "kastet" vi ut julen første nyttårsdag, da er julen over for min del. Men vi koser oss gløgg i hjel når den er her. ☺

  Riktig godt nytt år til deg og dine ! ♥

  Nyttårsklem fra Anette

  SvarSlett
 12. Hei!
  Så nydelige bilder fra hjemmet ditt! Skjønner godt at du hadde vansker med å kaste ut treet ditt. Det står jo så flott der ved slagbenken :) Vi skal vente noen dager til. Liker stemningen fra alle lysene ♥ Det er så lunt og godt.

  Nissene var flotte med rimfrosten på :)

  SvarSlett