lørdag 5. mars 2011

For en uke!

Først, tusen takk for alle flotte kommentarer vedrørende mitt kjøkken. Så gratulerer med alle medaljer denne uka! Ja, for en uke dette har vært. Den startet med litt tåke i Holmenkollen. Vi så ikke mye, men stemningen var magisk uansett, og med avslutning med medaljeutdeling på Universitetsplassen, så var det en bra opplevelse.
Når jeg først var i kjøkkenmodus, så tar jeg litt flere detaljer. På døra inn til matboden, så laget jeg en tavle på døra, og syntes det gav en lun stemning.
smørefjølene brukte jeg tusj og skrev min favoritt brødoppskrift. Syntes det var dekorativt,og teksten kan lett vaskes bort, og skrives på nytt.
Etter tips fra Sjarmerende Gjenbruk, har jeg også et par norgesglass stående til pynt. Den søte lysestaken veksler på å være lysestake, eller blomstervase for svibler og andre småting.

En gammel taburett tar vare på noen dekorative detaljer i hjørnet.
Å tenk, i dag kunne jeg kjenne en vårfølelse. Vi spiste vår første lunch ute i sola, og den varmet godt. Ja, dette er bare begynnelsen.......!
Helga er godt i gang, og vi bare nyter nå dere! Vi går for gull i morra også, og jeg vet at uken som kommer blir fantastisk!!

7 kommentarer:

 1. Koselige detaljer fra kjøkkenet ditt!!

  Kos deg videre :o)

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Nydelig uke har det vært, nå er den nesten slutt, litt vemodig for det betyr at vinterferien er over for denne gang. *buhuuu! Jaja, vi får gi full gass mot påske:)
  Nydelig kjøkken du har, det er helt sikkert!
  Klem

  SvarSlett
 3. Koser meg med bloggen og fem mila... syns de har gjort en super innsats jeg..


  herlige bilder fra de flotte detaljene dine...

  nyt søndagen

  Klemme r

  SvarSlett
 4. Så nydelig blogg du har,og ett fantastisk floitt kjøkken.

  SvarSlett
 5. ...ja du har rett .) ...dette er bare begynnelsen! Deilig med sol!
  Ha en fin uke...Klem fra Hanna

  SvarSlett
 6. Nydelig kjøkken du har, virkelig koselig. Ikke mye vårlig her, frost og snø, jeg vil har vår. Fortsatt fin helg, klem.

  SvarSlett
 7. herlige kjøkkendetaljer...og gratulere med alt gullet i Holmenkollen.
  klem...Ellen

  SvarSlett