søndag 4. september 2011

Småfolk...

Vi har hatt besøk av småfolk - Da må det hvite rommet gjøres klart, og det må legges frem litt smågodt. Rommet er klart, og står og venter....

Så ankommer de. De søte baggene er proppet til randen av nødvendig utstyr for en tur på landet. De søte baggene er merket med navn, slik at det ikke er til å ta feil av. De inntar det hvite rommet....
Etter en liten kveldstur hvor vi har hilst på hestene, måtte det plukkes litt blomster på hjemveien. Blomstene er ikke like pene som de var tidligere på sommeren, men hva spiller det for rolle. Når små og søte barnehender har strevet og plukket, så blir buketten selvsagt nydelig! Den får også plass på det hvite rommet.

Det er morro å gå litt tilbake i tid, og vi lekte skole på den gamle skolestua i bryggerhuset. Her kunne vi late som det var gamledager, med de gamle ryggsekkene, den gamle blyantvesseren og de gamle bøkene. Det var skikkelig liv i skolestua, og vi koste oss alle sammen.

Når kvelden kommer er det viktig å pusse tennene godt. Ikke alle rekker opp, så da kommer den gamle krakken til nytte.

En hyggelig opplevelse har vi hatt med dette besøket - så takk til dere jenter!

Nå er det igjen blitt stille i huset...

Ønsker alle en fin ny uke, nr 36 i rekken!

3 kommentarer:

 1. Dette må jo være som en drøm for de små! Så vakkert rom, og så fine sekker de har. :) Nydelige bilder fra deg. :) Så nettopp i Vakre hjem der du var med i en reportasje. :)

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder.
  Vakert rom og nydelig små sekker.
  Ingenting er så fint som blomsterbukketter plukket av små barnehender:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅ for en herlig gjeng dere hatt på besøk.Kan tenke meg det har vært aktivt på gården.Og barna passet jo perfekt inn i den gamle skole stua.
  Ha en super fin uke frue
  (takk for kommentaren på stolen,ja det er den gamle stolen som sto på låven)

  SvarSlett