søndag 25. september 2011

Slått helt ut!

Først og fremst -tusen takk for alle hyggelige kommentarer som jeg har fått på de siste innlegg. Beklager at jeg ikke har fått besvart så mange. Takk for de som legger seg inn som følgere også! Jeg setter stor pris på det. Jeg skrev om min søsters Bestefarhus i forrige innlegg, og nå kan vi gratulere med 2 plass for norges vakreste hjem.
Ja, jeg ble helt slått ut igjen! 11. september våknet vi av et alvorlig smell, og ble for andre gang i sommer rammet av lynnedslag. Som en følge av dette har jeg vært uten egen pc alt for lenge.

Oliventrærne har stått ute i sommer. Ikke få ganger har jeg tømt vann av denne bøtta. Da har den vært fylt opp av regnvann. De har nå overlevd den våte sommeren, og da er jo den store spenningen om jeg får de til å holde seg en vinter til.
Jeg lar de stå her ute i lyset i gangen så lenge, men tar de inn på sovrommet når det blir litt mer vinter. Det er det kaldeste rommet, og det skal visst være bra har jeg hørt. Jeg tar gjerne imot gode tips om vinterlagring om det er noen som har.

Nå satser jeg på å være på nett utover, så jeg kommer tilbake. På lyset som står på kjøkkenbenken, har jeg teksten "Livet er nå". En påminnelse jeg stadig tar til meg. La oss leve det akkurat nå!

18 kommentarer:

 1. Fine bilder.

  Har alltid ønsket å prøve meg på et slikt oliventre, men det ble ikke i år heller. Kanske til neste år?

  Jeg får følge med hvordan det går med ditt i vinter:)

  SvarSlett
 2. Wow, så fint du har det.. har også tatt inn oliventreene mine, et på soverommet og 1 på.badet... får bare krysse fingrene for at de berger seg over vinteren! :) He en fin ny uke! Klemmer fra solveig

  SvarSlett
 3. Vakre bilder! Nydeleg hos deg! Oliventrea mine har også stått våte heile sesongen ute, og det som har vore mest utsatt for regn, er dobbelt så stort i diameter, som det andre ;) Likar visst vatn? Mine står også kjøleg, og med jevn vatning.

  Lykke til, det kan eg også trenge!

  Klem,
  e

  SvarSlett
 4. Jeg gjentar meg selv nå, men du har det bare såååå utrolig fint!!! Hos meg er også oliventreet tatt inn - står på stua foreløpig, så får jeg se om jeg flytter det til soverommet etterhvert - skal jo stå kjølig, så det er nok best...;)

  Fortsatt fin søndagskveld og flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Hei hei snuppa! Lenge siden nå! Sitter her og titter på innleggene dine og finner noen fine små søte bager med navn på! Hvor har du fått tak i de? Ville så gjerne hatt 2 sånne!

  Søsteren din har ett nydelig hjem! Krysser fingrene for henne selv jeg!

  Fin fin søndag til deg og dine!

  klem klem

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Hei Eva, gratulerer med søsters 2.plass i Norges vakreste hjem!! Oj så stolt du må være :) Interiørbasillen smitter jo gjerne over på hele familien. Sånn er det her og.

  Ja det har vært fryktelig mye regn de siste ukene! Nå får det jammen holde opp eller ?? Og det går jo utover plantene.Jeg har nesten daglig måtte helle ut vann av bøtter og potter. Og enn vil jo ikke borre hull til drenering i alt. Her er det heldigvis mildt enda så plantene får stå ute. Men det varer vel ikke lenge til jeg må ta dem inn jeg og.

  Fy så skremmende det må ha vært med lynnedslag i huset. Er det noe jeg er fryktelig redd for så er det torden og lyn. Jeg pleier å sette meg i kjellertrappa. Kjempepysete selvfølgelig ;)

  Aina

  SvarSlett
 8. Det var min favoritt av året også!
  Nydelege bilder ♥
  Bloggen din er SÅ inspirerande!

  God ny veke :)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 9. Ååå, som jeg har kosa meg med å bla nedover på din fantastisk inspirerende blogg!

  Falt pladask på den tosteren ute i hagen din..
  Går det an å spørre hvor den er kjøpt?
  Ser for meg en slik ute i hagen min til neste år.

  Takk for titten og klem fra meg!

  SvarSlett
 10. Uffda så ekkelt.Ja lyn nedslag er ikke noe å spøke med.
  Du må hilse så mye til din søster å gratulere så mye.Kjempe gøy med andre plassen.Satt å så på henne på frokost tv.
  Takk for hyggelig kommentar angående rommet til Mathilde
  Ha en fin uke Eva

  SvarSlett
 11. gratulerer til din søster, stemte på det huset,jeg...
  så ekkelt med lynnedslag, huffameg!!
  nydelige bilder i blogginlegget m flott oliventre..
  klem og fin ny uke!!
  magny

  SvarSlett
 12. Hei Eva
  Så kjedelig med pcèn...får håpe du er på nett igjen snart.
  gratulere med søster som ble nr 2. i huskonkuransjen.
  Kos deg med høstfarger...i slutten av uken bir det over 20 grader her på Øslandet.
  klem...Ellen

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder!!
  Gratulerer til din søster:)
  Ha en fin uke, Hanne

  SvarSlett
 14. Gratulerer med din søsters fantastiske plassering,Eva. Dere har vakre hjem begge to.Huff,skal skummelt med lynnedslag.Kan dessverre ikke gi noen råd vedrørende oliventreet.

  SvarSlett
 15. Hjemmet ditt er nydelig...og det var jammen din søsters sitt også. hun ble raskt min favoritt....

  Ekkelt med lynnedslag.....får håpe alt er i orden nå da!

  Ha en fin onsdag :O)

  SvarSlett
 16. Kjempefint oliventre du har.
  Så kjedelig med lynnedslag, å så sies det at lyne aldri slår ned to ganger på samme plass. dere har sannerlig vært uheldig.

  Gratulerer med andre plassen til søstra di. jeg stemte på henne, for jeg likte det huset best.
  Fine og viktige ord på lyset ditt.
  Klem

  SvarSlett
 17. Huff da, det hørtes ekkelt ut med lynnedslag, også to ganger da! ;( Kjedelig med alt det medfører av ekstraarbeid også. Håper det ordner seg ;) Utrolig lekre bilder fra gangen deres! SÅ delikat! Jeg har ikke tatt inn olivenbusken fst ennå, kun når det har vært kaldt om nettene. Hører at de skal tåle litt kulde også, men tror nok at jeg skal ta den inn snart.

  Morsomt med Bestefarhuset, gratulerer til din søster! Så det på tv, må være kjempeartig å få litt "belønning" for hardt arbeid. Veldig koselig hus!

  En super helg til deg og dine ;) klem Gry

  SvarSlett