onsdag 20. mai 2009

Ikke bare gull....

Her går det fortsatt i et i et skikkelig Super-Mario tempo, men nå endelig har jeg fått satt meg ned litt. Har hatt en fin dag i dag, og til og med tatt frem den gamle minneboka mi før frokost, og sendt avgårde noen gamle og velbrukte vers fra denne.....mer om det nedover her.
Først og fremst damer, løp og kjøp disse koselige telysholderene til å ha i trærene.....
...eller bare på bordet på terassen. Det er så koselig når vi tar i bruk terassen utover kvelden, og når det begynner å skumre, så tenn et lys eller flere...............jeg vet om en koselig butikk som heter Landcharm som blandt annet har disse - og mye annet fint (Hmmm)
Det var dagens pene bilder...nå kommer noen stygge (trenger kanskje å rufse til disse pastellinnleggene jeg har hatt i det siste)
Sjarmerende Hanna hadde et hyggelig minnebok innlegg i dag. Men hun utfordret for en tid tilbake noen til å være med å leke litt, og leken det er jeg. Det var spørsmål om vi hadde tatt med oss noe stygt, eller noe vi absolutt ikke trengte fra loppis. Oh Yes, jeg har mye jeg ikke trenger...som kommer fra loppis, auksjoner ol.
Denne skrotkassa her fikk jeg på kjøpet på en auksjon. Det var en ting oppi kassa som interesserte meg såpass at jeg måtte ha det. Det var ikke noe valg, jeg måtte ta med hele kassa, så her sitter jeg da.
Med både den ene og den andre kassa. Si ifra om noen trenger denne plast charmpagenkjøleren, så får dere den veldig billig , det samme med denne pinky isbitforma med hjerter. Jeg så det faktisk ikke hva det var før nå. Kanskje jeg skal ta den inn og legge noen hjerte-isbiter i glasset til min kjære....
Å så da GundaM her kommer det noe du vil like. Jeg kjøpte 3 kasser på en loppis, og betingelsen var at jeg også tok innholdet. Så da sitter jeg her også med det. Denne bærhenteren kan dere også ererve til en utrolig pris...
Så skulle denne klubba være noe du kunne bruke Gunda M, til en innlegg, så send meg en mail (via butikken), så sender jeg den straks til deg - for free... Var det noen som kunne få noe ut av dette måtte det iallefall være deg.
Nå håper jeg været holder til en picnic på hestehavna i morgen...
Ha en fin langhelg alle sammen!!

17 kommentarer:

 1. Så nydelige hagebilder du viser...herlig å tenne opp mange lykter når kvelden kommer..
  Du kjøpte hele kassen du for en ting...du er nå skjønn da...

  Nyt helgen Klem O=)

  SvarSlett
 2. Spring beauties here! Great photos and lovely mood. Blessings from Amy

  SvarSlett
 3. Ha ha, sånn kan det gå, vil du kjerra må du ta hesten med på kjøpet!

  Herlige hagelykter, her hadde de nok blitt små badebassenger slik været er nå, usj, vil ha sol....men egentlig fordi planen var om sol skulle jeg bare slappe av, og om regn har jeg lovet meg selv å rydde skikkelig i en bod som er fullstappet i rot, i mange lag... so boooooring , please la det bli sol, ha ha!

  Klem

  SvarSlett
 4. Koselige lykter og ja....Landcharm har masse fint!!!
  Litt av hvert du har fått med deg hjem fra loppis....og sikkert mye kjekt i disse kassene:o)
  ha en fin kveld....og ta deg tid til litt kos også:o)

  SvarSlett
 5. Hei igjen
  Nå har jeg lagt ut to bilder i gadget (på høyre side) av to "ting jeg absolutt ikke liker". Ha en fin langhelg...klem Hanna

  SvarSlett
 6. Nydelige lykter hos deg.Morsomt at du kjøpte hele kassen for en ting.Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 7. he he fine saker å ting. Hage bilder var nydelige. Lysestagene og men en bærplukker.....mamma har et par av disse og de gjør sin misjon hvis du skjønner hva jeg mener....ikke det nei. Mamma plukker bær til meg med de. ha ha ha ha
  Ha en fantastisk fridag i morgen. Masse klemmer fra Elin:O)

  SvarSlett
 8. så skjønne lykter du viser:) du har en lekekr nettbutikk og en skjønn blogg:) så ut som kassen med det rare i, men dete r kanskje noen skatter oppi også siden den fikk din interesse:) ønsker deg en nydelig langhelg:) klem monica

  SvarSlett
 9. Så koselig med lyktene du pynter opp med i hagen din,det er både koselig innenfra og ikke minst når vi kan sitte ute.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 10. Fine bilder fra haven...og fint med lykter. Ha en fin helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Åhh,
  det var vakre bilder! Det er noe utrolig sjarmerende med lykter i trær!! Suste også innom butikken din, og jammen har du mye fint der nå! Må komme innom igjen...
  Håper det er greit at jeg legger deg i blogglisten din, så "treffes" vi jevnlig ;o)
  Klem til deg.

  SvarSlett
 12. Hihihi, jeg ler så jeg rister!!!

  Klart den klubba kunne blitt brukt til noe!!! Se da, se den vakre rustne patiaen. Perfekt på et skyggefullt sted der ute i hagen på et fat sammen med et glass markblomster, noe stein og litt rustne spiker ;)

  Hm, har du butikk Eva??? Dit inn må jeg stikke ,)

  Klemmmz

  SvarSlett
 13. Så nyyydelige bilder du har tatt!! Lyse og flotte, helt magiske. Ja telysholdere i trærne er romantisk og skikkelig jentete :)) Tenkte å henge opp ei snor på verandaen med gamle gardiner og lykter til kveldem. Deilig at det går mot sommer og straks kan vi nyte kveldene på terassen med vin :))

  Ha en herlig helg som kommer!
  Klem/Aina

  SvarSlett
 14. Innom for å ønske deg en fin helg.
  Søte lykter til å ha te-lys i. Har noen sånne...
  Mye skrot som er fint:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 15. Hei
  Fin blogg, fine ting. Spes noen bord der nede på siden din;-)
  God helg til deg også!!
  (nå skal jeg se innom nettbutikken din...)
  Krisitn

  SvarSlett
 16. Morsomt innlegg. Jeg leste ikke teksten først. Det var litt motsetning i de bildene der ja :)

  GOD HELG KLEM FRA MAIA

  SvarSlett
 17. Utrolig fine lykter! Flotte bilder:)

  SvarSlett