fredag 2. november 2012

Solglimt...

Jeg blir stadig fasinert av denne lille kroken min som jeg syntes får så vakkert lys når sola titter inn. Det er jo bare nå som sola er så lav, at den kommer inn på denne måten.
Det erså fint spill når skyggene leker på veggen....
Denne søte vasen har fått nytt innhold fra føste bildet ble tatt. Etter en liten spasertur langs bekken, fant jeg disse vakere kvistene. De er så flotte i fargen, og mer skal det ikke til for å glede meg....
Ønsker en fin helg!

7 kommentarer:

 1. De kvistene passet så godt i vasen din. Hvitt og brunt er fine kombinasjoner. :) Fikk nettopp Sanselig Jul, likte SÅ godt reportasjen som var gjort hos deg. Nydelig julehus du hadde i fjor, og like fint blir det nok i år. :)

  SvarSlett
 2. Ja det var en fin krok og den vasen var jo supertøff! digger den.
  Rett og slett FABOLOUS !
  God helg !

  SvarSlett
 3. Nydeleg lys! Og så treng vi kvar solstråle som kjem vår vei denne årstida! Vakre ting i kroken din, og eg er jo så glad i greiner :) Tusen takk for alle fine ord du stadig gir meg, gøymer dei i bringa mi.

  Ha ei fin helg!
  God klem,
  E

  SvarSlett
 4. Det er deilig med solen som sniker seg inn av vinduene, og lager nydelig lys. Det gir både energi og glede. Jeg ønsker deg en god novemberuke, og jeg håper du får flere slike gyldne stunder. :-)

  SvarSlett
 5. Nydelige lys, og så bare elsker jeg det hjertet - sååå fint!

  Fortsatt fin uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett