mandag 15. oktober 2012

Høstfarger...


Det har vært noen fine høst dager innimelom, og de flotte fargene gløder. Nå er både krakken og løvet fjernet.
Også inne gir disse høstdagene et gyllent lys. Det er ikke enkelt å få et godt bilde av det, men det glødet her oppe i 2.etg. når det gule treet utenfor gav et flott gyldent skjær i hele rommet, og fargen passet godt til maleriet utenfor.
 
Rett ved siden av denne krakken pågår vårt neste prosjekt om dagen. Et nytt bygg er på vei opp...
Her blir det mye kos og hygge etterhvert, men foreløbig er det en jobb som skal gjøres...
Håper alle får en fin høstdag!

8 kommentarer:

 1. Dette var nydelige bilder ute og inne. Flott med benken ute i det gule høstløvet. Så flott også innefra, der sollyset skinner skrått i rommene. Vakkert hos deg, både ute og inne. Et sted jeg absolutt hadde trivdes. :)

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hva det er som bygges hos dere. :)

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om at høsten er vakker der oppe i nord, og det maleriet der var bare vakkert. Er det du som har malt det? Nå er jeg spent på å følge byggeprosjektet deres. Lykke til.
  Varm klem fra meg

  SvarSlett
 4. Nydelige høstfarger :) Lønna her var nesten helt gul i år, og over natta datt bladene på alle de 7 trærne. Da ble det jo bare nydelig på plenen :)

  Spennende å se hva som bygges :)

  SvarSlett
 5. Så nydelige høstbilder du har tatt Eva ! Og så flotte lysestaker du har oppe i 2 Etg. også. Dem likte jeg veldig godt. Hvor har funnet dem ?? Høsten kommer som en god nr. 2 etter våren, de herligste sesongene synes jeg. Jeg koser meg mye nå og det håper jeg du gjør også :)

  ~ Aina ~

  SvarSlett
 6. Så spennende med prosjekter! Jeg er også veldig glad i høsten og det varme lyset som er overalt. Herlig... ♥

  SvarSlett
 7. Nydelig bilde av benken med høstløvene - jommen er det flott med høst!! Spennende med prosjekt - gjett om vi gleder oss til å se etterhvert...

  Fin torsdag til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett