tirsdag 11. september 2012

"Nye" lamper

Det er ikke annet å si enn at det var lenge siden sist. Det har nok skjedd mer her enn at jeg har fått noen nye lamper siden sist, men vi kan jo begynne der. Over kjøkkenbordet, så er dette sikkert 7. og 8. hullet som er laget nå for åhenge opp disse lampene. Jeg syntes det er hyggelig med forandringer, så lampene byttes ut ofte.
Disse er sånn passe kule, og ikke noe utpregede på noen måte. Det ble iallefall disse denne gangen. Også er de ganske lette, og det er jo fint når vi stadig skaller oppi. (Håpløst, men slik er det. Sikkert bare en vanesak...)
Denne lampen kom på plass i går, og den henger i bryggerhuset. Det gamle festet med de gamle (ubrukelige) ledningene hang der fra før. Det manglet bare skjermen, men den fant jeg i går, og så var den på plass.
En vakker gammel skjerm som nok har blitt brukt i dette huset tidligere. Den er like blank og fin, med de fine detaljene på opphenget, så ble det et lite smykke. Den lyser ikke opp, men pynter her i den gamle skolestua.
Ønsker alle en fin uke videre!
Noe merkelig, dette bildet under som jo er en reprise, får jeg ikke fjernet. Ingenting av de normale tingene å prøve fungerer. Så jeg får bare beklage denne ufrivillige reprisen... 

4 kommentarer:

 1. Måtte forstørre bildene og se de så store som mulig. Lekre lamper, alle sammen. Stilig over kjøkkenbordet. Nydelig på kjøkkenet ditt. Falt helt for den gamle benken du har der. Flotte bilder som inspirerer. :)

  SvarSlett
 2. Noen kjempefine lamper.
  Kjenner til det der med å skalle oppi ja...hihi..

  ha en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 3. Heisann:)For noen tøffe lamper..:)Har ikke sett slike før.
  og for et fint kjøkken!!
  Helt herlig:)
  Alltid gøy å se på flotte og inspirerende bilder:)
  Ha en fin kveld:)God klem fra Camilla:)

  SvarSlett