søndag 22. mars 2009

Årets første..

Endelig i går, på lørdag ble det litt vårstemning. Etter en lang og god frokost, kunne vi være litt ut i det fine vårværet. Jeg har hatt noen grantrær stående i en kurv som jeg hadde lys på i julen. Belysningen er for lengst slukket, men trærene var vanskelig å få vekk, siden alt er frosset fast. Men i går tok jeg sagen fatt, og fikk vekk trærene iallfall. Så var det å finne fram godstolene på terassen og rigge seg til.
Der ble årets første utepils nytt. I godstolen, under et godt pelspledd, og sammen med interiørmagasinet Jeanne d´Arc Living. Ikke noe problem å ha det sånn noen timer....

Må sende med et bilde av den flotte hontensiaen min. Er litt stolt, for jeg har aldri klart å holde liv i en hortenisa så lenge inne. Denne står der så trofast og bugner av blomster, bare den får vann nok. Den er plassert i en zinkbøtte, så den er stor.

Ønsker alle en god dag, og en fin ny uke.

14 kommentarer:

 1. Wow...for en vakker hortensia du har...digger den rosa fargen...Ser ut som du kan kose deg du også,hi-hi:O)Go`uke til deg fra Maliva

  SvarSlett
 2. Herlige bilder...nydelig kopp du har...Er ganske svak for det røde(blått & grønt også)
  Så fin hortensiaen din er...har faktisk klart å overlev min også i mange uker nå... Vakker plante.. Nyt søndagen Klem O=)

  SvarSlett
 3. hei,hei..
  så du har fått inntatt årets første utepils du..!
  skjønne bilder fra deg også!

  moaklem

  SvarSlett
 4. Ahhh herlig at det er vår!! Og veldig missunnelig på hortensiaen din, den er utrolig fin! :)

  SvarSlett
 5. Ser det har blitt noen røde detaljer hos deg også! (Den røde tekoppen)
  Fint altså!

  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett
 6. Wow..
  Såå nydelig hortensia :) Idag måtte jeg kaste min, men den var jo ikke sååå stor da ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Vi var på graff,hvor var dere?kansje jeg så deg........ikke så mange å velge mellom i Askim.

  SvarSlett
 8. Dette så deilig ut.Her ligger det fortsatt mye snø på terrassene,så utelivet har ikke fristet enda. Nydelig hortensia.

  SvarSlett
 9. he he det var da vi var der også.Det hadde vært hyggelig å tatt en kaffe på graff,jeg bor 2 min unna så der er jeg ganske ofte.

  SvarSlett
 10. God kväll, hittade dig hos Kerstin, var bara tvungen att skriva en rad och berätta att du ahr en så vacker blogg med ljuvliga saker som jag älska, jag har oxå en nätbutik i Sverige som bara säljer gamla vackra ting, kanske du har hört talas om den: romantiska ting, tittar in igen så gärna, du är så välkommen att hälsa på i mina olika hem om du får lust, klem VIOLA

  SvarSlett
 11. Det hørtes ut som en deilig dag:) Og for en nydelig hortensia! Jeg "sparer" på min, den har ikke blomster lenger, men var så fin at den skal plantes ut til sommeren! Ha en fortsatt fin uke! klem fra silje.

  SvarSlett
 12. mailadr min er heidi@fugleperspektiv.no jeg er mye hjemme på dagtid.

  SvarSlett
 13. Hei på deg Landcharm.
  Takk for mange hyggelige kommentarer som du har lagt igjen hos meg. Nydelige bilder og stemning her inne hos deg - jeg koser meg med å bla igjennom.
  Ha en deilig kveld. Klem Hanna

  SvarSlett
 14. Hei, så flott Hortensia. Nydelig er den. Jeg har kjøpt en selv i dag og håper den varer lenger enn en uke.

  Ha en fin dag!

  Hilsen Elizabet

  SvarSlett