tirsdag 10. september 2013

Med sommeren bak oss...

En herlig sommer vi har hatt i år, en sommer vi virkelig har kunne nyte. Det ble en veldig travel forsommer, og mye har skjedd. Innimellom alt har vi også fått samlet litt krefter og mottatt D-vitamin fra sola. For de som kan huske tilbake så holdt vi på med et nytt bygg på gården, og dette lysthuset er resultatet. Et perfekt sted å ha tilgang til gjennom sommeren.


Utenfor lysthuset ser vi hengekøya. Der har jeg faktisk tilbragt lit tid i sommer. Ikke akkurat slitt på den, men brukt den mer enn på flere år.


Så her bak huset har vi vært mye i sommer. Mye sol og varme, grilling, masse gjester, "Carl Larson middager" i det fri osv. Sommeren har jo vart helt til de siste dagene, og kanskje kommer mer også.

Viser flere sommerbilder og mer fra lysthuset senere. Ha en fin uke videre!

6 kommentarer:

 1. Så flott! Gratulerer med lysthus! Det ser fint ut, nydelig utskjæring øverst. Vil gjerne se flere bilder fra lysthuset.

  SvarSlett
 2. Ååå..nå ble jeg nysgjerrig på å se flere bilder av lysthuset! Både utenfra og inni. Er det firkantet, hvor mange vinduer osv? Vi planlegger lysthus på tunet selv, så det er finfint med litt inspitasjon :)

  SvarSlett
 3. Heisann
  Ser så nydelig ut...og vil gjerne se mer :)
  I innlegget under...er det servise av "kongelig dansk" ?
  Vakkert vakkert!
  Ønsker deg fine høstdager :)

  SvarSlett
 4. SÅ utrolig hyggelig at nettop DU tok turen innom meg idag. Veldig fornøyd med kjøpet mitt i helgen:-)
  Ha en fin kveld i høstkoset.

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 5. Hei. Nydelig lysthus. Jeg likte mønepynten veldig godt. Hvor har dere kjøpt den? Har du mønster på den? Har lenge vært på utkikk etter en fin mønepynt ;-)

  SvarSlett