tirsdag 11. desember 2012

Juleendring

Ja, mye har skjedd siden sist jeg var innom. Tar ikke noe oppsummering av det her, men faktum er at julen nærmer seg. Jeg henger med...jeg har gjort det jeg må gjøre, og litt pynting og endringer hører med. Her i hallen har jeg for en stund siden gjort noen endringer for julen. Et maleri er byttet ut mot stjernen vi har laget. Den fine puten har min søster sydd.
De litt lette og sommerlige fargene her ute i hallen er byttet ut med mye fra skogen, og endringer i farger. Mye kvist og mose er hentet inn, og skaper den julestemningen vi er klare for i år. En gammel kasse har fått i oppgave å huse både amaryllis, svibler, mose og noen lys.

Lyset er dekorert med tekst. Vi er i full gang med juleselskaper, og må jo gjøre hva vi kan for at våre gjester skal føle seg velkommen. Konglene er jo så dekorative, og gir den rette julestemningen for i år.
Jeg kommer innom igjen med litt bordpynting og diverse senere.

4 kommentarer:

 1. Så flott hos deg! Elsker den enkle måten å pynte på :)

  Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid!!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Så vakkert hos deg! Nydeleg stjerne øverst!
  Takk for besøk og fine ord hos meg!

  god klem,
  elin :)

  SvarSlett
 3. Rent og vakkert......og den stjernen dere har lagd, er vel noe av det fineste varianten jeg har sett. Kreativiteten ligger i familien skjønner jeg, likte også puten veldig godt. Ønsker deg fortsatt en fin førjulstid Eva. Varm klem fra meg

  SvarSlett