søndag 21. oktober 2012

Høstmat

Nå som vi har krøpet inn i husene våre for høsten, så er det også deilig å handle inn til god høstmat, og invitere gjester. Her ved siden av inngangen til matboden, har jeg en kurv til frukt og grønt.
Jeg liker å fylle opp denne kurven til helga, og denne gangen ble det skikkelig høstmat på menyen. Med litt godt viltkjøtt til noe av innholdet i kurven, så er det vel slik det skal være på denne tiden av året.

Gjestebordet er også pyntet med tema høstmat og vilt. Litt elggevir og høstløv er plukket inn, og en liten skogtur sørget for litt einekvister og furu.
                  Med dette ønsker jeg alle en rikig fin innsamlings-søndag!

7 kommentarer:

 1. Så fint høstinnlegg fra deg! Flott med kurven full av deilige grønnsaker. Likte også godt måten du har dekorert bordet. Fint og høstlig. :)

  SvarSlett
 2. Nydelig dekket høstbord Eva! Skulle vært ute å plukket blader jeg også, men det bare regner og regner, sååå vått og trist! fortsatt fin søndag til deg og din! Klem

  SvarSlett
 3. Så lekre høstbilder du har lagt ut! Nydelig dekket bord! Og så kos med den kurven der.
  Håper du har hatt en fin helg. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så nydelig høstbord du har dekket. Artig med elg gevir. Jeg har også brukt det av og til

  Ønsker deg en fin høsttid

  Klem fra Anne Line

  SvarSlett
 5. Kjempe vakkert høstbord Eva,nydelige høstfarger.Skulle ønske du kunne starte en matblogg,har du tenkt på det?Jeg vet jo du er en fantastisk kokk.Jeg er helt tom om dagen når det gjelder matlaging ,trenger litt inspirasjon.

  SvarSlett
 6. Så sunt og fint. Og herlige høstfarger, ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett