fredag 6. juli 2012

I hengekøya...

I går var første varme sommerdagen jeg hadde tilgang på, og da hengte jeg opp hengekøya utpå ettermiddagen. Den er ikke særlig slitt denne hengekøya, men jeg håper jo stadig på en større anvendelse av den. Ligge her og gynge med et glass Chablis.....Ja, da er det sommer!
Det er en deilig utsikt her fra hengekøya. Den henger mellom bryggerhuset og stabburet på gården. En nydelig ettermiddag vi hadde i går...men lenge varte det ikke..
På min løpetur i dag tidlig, så kunne jeg ikke styre meg. Det ble stadig stopper på hjemveien, for det er vakre blomster overalt. I dag holdt jeg meg til disse vakre nyansene. Lykken er å komme hjem etter løpeturen og sitte i sola på trappa og sette opp en bukett med markblomster....Er det rart man blir glad i livet på landet???
Jeg ønsker alle en riktig god helg!9 kommentarer:

 1. Så nydelige buketter du har plukket med deg, det bruker jeg også å gjøre, jeg ser at de som kjører forbi meg kikker når jeg plukker blomster i veigrøfta. ;)

  Herlige sommerbilder fra hengekøya. Så fint med stråene mot den blå himmelen. Nydelig det bordet du viste under. Hos oss var det også deilig i går, over 20 grader i skyggen, men i dag er det tåke.

  SvarSlett
 2. Så deilige sommerbilder du har i dag :) Nydelig når man kan plukke vakre (gratis) blomster i grøftekanten! Viktig å nyte de få flotte sommerdagene... det er ikke for mange av dem akkurat.
  God helg!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!!
  håper du får kose deg og nyte sommeren i hengekøye fremover nå :)

  SvarSlett
 4. Ja takk, jeg tar gjerne en fem-minutter i den hengekøya der! :) Det er om å gjøre å nyte slike øyeblikk. Sommergleder! Koselige bilder under her også av midtsommer og markblomster. Ønsker deg deilige sommerdager videre, nyt de til fulle, uansett vær :) Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Ja, er det ikke kos med hengekøye?!! Synes det skaper en ekstra sommerlig stemning. Håper på mange fine soldager framover...

  SvarSlett
 6. -skjønner du har hatt ravle dager emn håper du får hege der og slenge litt i køya di nå da ;) har en lignende en ejg også, men straks jeg slenger meg oppi kommer jeg på noe jeg skulle ha gjort......

  håper du får en fin fin sommer videre !!!

  klem til deg fra meg som faktisk sitter ute i hagen enda!!!

  SvarSlett
 7. -huff, for noen skrivefeil...hihi

  SvarSlett
 8. Det ser ut som du har fått en herlig tjuvstart på helgen...rene sommeridyllen hos deg,så deilig.La oss håpe et fortsetter slik så kan hengekøyen slites litt mer,)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 9. For noen deilige sommerbilder!:)
  Ha en fin helg:)
  god klem fra Camilla.

  SvarSlett