søndag 18. mars 2012

Ut med vinteren

Jeg oppdaget det i sollyset forrige dagen, at nå må jeg nok kaste ut siste rest av det vinterlige tilbehøret. Så alle saueskinn og reinsdyrskinn må legges vekk for denne sesongen.
Disse skinnene luner godt i innventaret slik på den kalde årstiden. På ene stuen har jeg både på fotskammelen og oppå en kasse. Den har da en pute under, og brukes som sitteplass ved behov.
Denne fellen ligger på den gamle skolebenken i gangen. Dette oliventreet har forresten overvintret her i gangen. Skulle egentlig bare ha det der litt, også sette det kaldt og lyst på sovrommet. Det har greit seg veldig bra, og netsen ikke felt noen blader. Det gleder seg nok til å bli satt ut igjen snart...
Her i peisestua ligger det også en fell i sofaen...
Og denne sitter jeg på når jeg spiser ved kjøkkenbordet. Det luner godt når jeg sitter på plassen min her helt inntil peisen.
I påsken skal nok alle fellene gjør litt nytte for seg ute, før jeg rydder de helt bort.
Ønsker alle en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Deilig å ta bort vinteren inne! Lekker den benken du har i gangen. Så fin farge på den. Likte også veldig godt bordet og stolen på det siste bildet ditt. :)

  SvarSlett
 2. herlig lune skinnfeller dere har! ja nå må våren komme inn, har selv pakket skinna vekk, og vasket trekkene på hjorteputene..
  ha en fin vårlig kvel, klem,magny

  SvarSlett
 3. Deilig med skinnfeller :9

  Men er vel på tide å pakke bort vinteren ja :) Og håper på en varm og deilig sommer :)

  SvarSlett
 4. Ja, vi får tro at vi kan pakke bort vinteren nå! Etter noen flotte vårdager her på Østlandet lover det iallfall godt!

  Ha en fin uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Flotte bilder av skinnfeller hos deg. :o) Jeg synes de kan ligge til etter påske her hos meg, så legges de bort til høsten. Vi pleier også gjerne å bruke skinnfellene når vi sitter ute i påsken. :o)

  Håper eller du har gode dager!


  AW

  SvarSlett
 6. Ja nå er det vår...og da er det bort med det som minner om vinter :)

  ønsker deg en fin søndag!!

  SvarSlett
 7. Ja, nå er vi klare for våren! Men været er jo lumsk, så skinnfellene kan være gode å ha gjennom påsken i alle fall :) Oliventreet mitt har også klart seg gjennom vinteren. Det er første gang jeg får til, så jeg er egentlig litt stolt :)

  Riktig god påske, kos dere! Klem fra meg :)

  SvarSlett