lørdag 4. februar 2012

Lyst på kjøkkenet

Litt kluss ble det for meg rundt forrige innlegg, men nå mener jeg å være i rute igjen. Det er noen vakre vinterdager vi har, og det gir et fint lys. Jeg leste akkurat et innlegg om at det var veldig upraktisk å ikke ha gardiner nå som det er kaldt. Gardiner gir en god isolasjon på vinduene som er et stort varmetap. Men det hjelper ikke, jeg vil ha inn lyset!

Kjøkkenet er kjempelyst i dag, og sola kommer inn og fyller rommet. Det knitrer i peisen...En deilig vinterdag inne når det er litt i overkant kaldt til så mye uteaktiviteter. Her på gamlebenken har jeg satt frem hele eggebrettet, for jeg syntes det var dekorativt.

Disse søte små, ligger der som perler på en snor.

Ønsker en god helg videre!

10 kommentarer:

 1. Så utrolig flott kjøkkenet ditt er!! Ja, og hver gang jeg ser den benken din, så kjenner jeg et snev av misunnelse, den er helt rå!!!! Vel, en ny benk er snart fiks-ferdig her hos meg - et samarbeidsprosjekt mellom meg og min bror møbelsnekkeren - om ikke så flott som din, så tror jeg den blir fiiin ;)

  God lørdag og helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Er så hjertens enig med deg, slipp lyset inn. Kjempekos, lyst og nydelig på kjøkkenet hos deg. Fortsatt god helg, kos deg på kjøkkenet ditt. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. kjempe herlig,lyst og koselig kjøkken du har.-)

  SvarSlett
 4. Det er SÅ fint hos deg! Har vore spesielt forelska i den mintgrøne kjøkkenskåpa di sidan første gongen eg såg henne :) Vakker!

  Ha ei fin helg vidare!
  Klem,
  e

  SvarSlett
 5. Nydelig på kjøkkenet ditt...og lys må vi ha :O)
  Likte også så godt bildene under her.....fint på gjesterommet!

  ha en fin lørdagskveld

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig kjøkken du har:-)
  Da er du og jeg like,hihi. For jeg er også helt avhengig av og få inn alt av lys om høsten og vinteren. Har jeg bodd sånn at jeg ikke har hatt innsyn har jeg ikke hatt gardiner. de jeg har nå er hvite lette gardiner.

  Ha en fin helg
  Klem

  SvarSlett
 7. Rålekker kjøkkenbenk da :) Har et par stykker ute i garasjen her, men må se litt mer på forfatningen før den/de evt. kommer inn i huset.... Ønsker deg ei fin helg.

  SvarSlett
 8. Åh du har så koselig kjøkken...lyst og delikat.
  Ps! Så koselig at du kjenner kusinen min;o)
  Ha en fin søndag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. heia.. og takk for hilsen :))
  så utrolig vakkert kjøkken, nostalgisk og fortreffelig vakkert! måte klikke bildene større for å oppleve dem godt..
  klem fra magny

  SvarSlett
 10. This is my dream room! I love it so much! Blessings.

  SvarSlett