onsdag 1. juni 2011

Prikken over i'en

Først og fremst takk for de som har lagt igjen kommentar. Jeg setter pris på at det fortsatt er noen som følger meg når jeg er innom.
Disse bildene fra badet tok jeg forrige tirsdag, da jeg pyntet badet med litt syriner (Skulle laget et innlegg da). Nå gjelder det å fylle huset med syriner, i alle vaser og krukker.

Den gamle såpekoppen på badet koser seg i sola i vinduskarmen. Tror den har et godt liv denne såpekoppen. Den har en fin plass med varmen fra sola og inne fra badet, og kan stå der til stas, og stadig beundring...

Det var så fint lys denne dagen, så det lyste så fint i det gamle vaskefatet og kanna.


Så var det prikken over i'en på kjøkkenet. Da vi mottok nye varer fra House Doctor denne uken, så var også denne flotte lampen med blandt varene. Jeg syntes den er skikkelig tøff, og med fine detaljer. Dessuten så fylte den mitt behov for litt mer lys i denne kroken på kjøkkenet.

Så var det vel nesten litt helg igjen. Ønsker alle en riktig god helg om den starter i dag eller senere. Nyt dagene, og på våre trakter tror jeg det skal bli litt varmere.....

5 kommentarer:

 1. Åh, den lampa var SUPERkul og lekker. Elsker den fabrikkstilen!!Hva koster den?

  SvarSlett
 2. Så flotte saker som det er hos deg!! Lampen var kjempefin....
  Et flott bidrag i Sanselig sommer forresten...så riktig så idyllisk ut :o)
  Ha en fortsatt fin uke

  SvarSlett
 3. Hvor er den flot, lampen fra House Doctor. Fine detaljer, og så kan jeg godt lide, at den er med klemme.

  God sommer-torsdagaften

  SvarSlett
 4. Herlige ting du viser bilder av - spesielt lampen var jo bare råkul!!

  Fin uke videre til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Å,nå er det lenge siden jeg har vært innom deg så nå har jeg rullet og rullet og nytt alt jeg ser.utrolig inspirerende å se dine kreative bilder,stilleben og vakre ting!

  Takk,takk,klem fra Anne.

  SvarSlett