søndag 23. mai 2010

Sommer

Ja, hva skal jeg si. Det forrige innlegget het "vår", og nå er det "sommer" allerede siden sist. Jeg har gjort noen proiriteringer, og har derfor vært lite synlig en stund. Takker for alle som har lagt igjen spor etter seg, og fortsatt henger med på denne noe ustabile bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på det, og tenker faktisk mye på dere der ute.
Våronna vår er unnagjort, og jeg er i rute når det gjelder sommeren. De første hageprosjektene er allerede gjennomført, og mange timer med graving og steinlegging osv. er gjennomført.
Burde vel ikke vise dette, men det går skikkelig dårlig med manikyren innimellom. Det skal mye skrubbing og godstell til før dette ser ut som damehender igjen. Men livet på landet krever sitt, og jeg liker å holde på litt, og ta i et tak. Så får jeg heller se litt rufsete ut innimellom.

Først nå til pinse har jeg plantet. Har ikke turt før, for det så ikke ut til at hverken vinteren eller kuledgradene ville slippe taket. Første plenklipp er gjennomført, og det føles endelig sommerlig nå.
Litt sol har tittet frem , selv om været fortsatt er meget ustabilt. I dag håpet jeg på litt sol, og var så hungrig etter å nyte litt varme. Men det er på med blusen, av med blusen, og slik holder jeg på. Jeg nyter disse pinsedagene uansett. Jeg koser meg og har det bra her, og håper alle har en fin pinse der ute.
Selv om jeg skulle ha gjort det før, så får jeg iallefall ønske alle en fortsatt god pinsehelg. Nyt dagene og stundene, og sørg for å gjøre noe ut av det! For det er jo alle disse dagene som utgjør selve livet!
Jeg går ut i sola litt igjen jeg....

14 kommentarer:

 1. Virkelig herlige bilder hos deg! Så flott med lavendel. Den er jeg også glad i. Det er akkurat som jeg kjenner sommervarmen fra bildene dine. Herlig er det!

  SvarSlett
 2. Tenker på deg jeg og...Nydelige bilder, koselig å lese og masse deilig sjarm som alltid her hos deg!
  Annonsen din i Hytteliv/Interiør var den fineste i bladet!
  Jeg beiser i dag og jeg liker det ikke...grrrrr!
  Fortsatt fin pinse...Klem fra Hanna

  SvarSlett
 3. Nydelige utebilder....og ny lavendler må jeg kjøpe!!
  Flere av mine frøs i vinter!!
  Mine hender ser heller ikke alltid så damete ut :o) Tar manikyr når jeg er på ferie i Tyrkia.....for da blir det jo ikke gjort "et håndtak "

  ha en fin søndagskveld :o)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.Minner meg på at jeg må kjøpe lavendel.Akkurat nå føler jeg meg også litt rufsete på hendene,de er fulle av malingflekker.Fortsatt god pinse.

  SvarSlett
 5. Håper du fikk nyte siste rest av sola nå da ;) Her fyres det i ovnen faktisk...Brrr og ser på tv der er meldt snø...

  Skjønner du har fått rdnet der ute i hagen, godt å få det unnagjort tenker jeg;) Fortsatt god pinse til deg og!!

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder. Det oser sommerstemnig av de.
  Har nesten samme hender jeg og du ser jeg:))

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar!

  Herlige sommerbilder du viser! Og om det er noen trøst ser mine hender akkurat likedan ut. ;) Jeg begynte så greit med hansker denne helgen (mot normalt! ;)), men slet hull i dem og lot det stå til.

  Håper du nyter resten av pinsen! Klem

  SvarSlett
 8. Så herlige sommerbilder hos deg.. en får bare nyte disse solrike dagene...

  skjønne blomster... liker så godt fargen på margarittene dine...

  og lavendel ... satte noen avleggere i fjor..og noen har klart seg igjenneom vinteren...

  klem O=

  SvarSlett
 9. Så deilige og sommerlige bilder! Møkk under neglene er kjennetegnet på en sann hagevenn, vi er mange med sørgerender :) Negler får være negler om sommeren, eller man må være flink itl å bruke hansker. Det har jeg ikke tid til alltid, dessuten er det jord inni hanskene også...

  SvarSlett
 10. Helt herlige sommerbilder!! Akkurat nå kon striregn her...men vi har hatt en herlig pinse med masse sol! Ha en flott uke♥
  klem

  SvarSlett
 11. Slik ser mine hender ut også, er ikke flink til å bruke hansker....

  Dere har fått det kjempe fint, heldige som hadde slikt fint sommer vær i helgen, her regnet det, så det ble lite hagearbeid på meg....

  SvarSlett
 12. Hei på deg!
  Så nydelige bilder, som oser av sommer og sol!! Deilig å ha hatt sommeren på besøk nå i pinsen, får bare håpe det varer...

  Ønsker deg en flott uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 13. Ha,ha hva gjør vel slike jordete hender...når resultat blir så bra. Herlig og inspirerende innlegg....Hyggelig at du festet deg ved teksten til min kjære også...Ja her går det også litt trått med blogging om dagen. Er liksom så mye hyggeligere å holde på ute....og nå begynner jeg snart å pakke også, skal på ferie i over 3 uker i mitt andre hjemland Frankrike...Juhuu..Klem fra M-L

  SvarSlett