torsdag 26. november 2009

Hvor nissene er??

Jeg observerte en diskusjon på Nib her om dagen, og det var spørsmål om hvor var nissene blitt av i forbindelse med julepyntingen. Vi brukte jo alltid nisser før, men de har blitt litt mindre synlige, og det er også litt mindre rødt i vår julepynting nå.
Men jeg har funnet nissene. Disse søte kara har ligget i en koffert noen år nå, men nå har de igjen sett dagens lys. Du ser hvor glade de er, og de ser veldig fram til jula. De skal nemlig få feire julen på bryggerhuset i år. Dette ble de veldig glader for, og de har hioet og ledd i hele dag.
Denne lille karen har vært med oss på bryggerhuset i dag, mens vi har bakt i bakerovnen. Vi fyret opp tidlig i dag, og satte inn 8 brød. Her er det fortsatt prøving og feiling som gjelder, så ovnen var nok litt for varm i dag. Rundstykkene på ettervarmen ble veldig fine.
Det smakte likevel med nystekt brød med sirup og brunost på....
Disse nissene laget jeg for noen år siden, og fikk noen til å strikke lusekofter og luer til de. Det var nok litt av en jobb.
Ha en fin kveld alle der ute.

7 kommentarer:

 1. For noen herlige nisser :))
  Hos meg kommer det og nisser på besøk snart, hører til det, synes nå jeg da ;)

  Klem,KAri

  SvarSlett
 2. Herlige nisser hos deg. Det kommer frem noen etterhvert hos oss også,men har ikke funnet frem kassene med julepynt enda.

  SvarSlett
 3. Så skjønne nisser som er kommet frem hos deg...

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 4. Det var da en glad gjeng som har fått "komme ut av skapet"... Og det er de vel fortjent. Jeg har også fått med meg diskusjonen om nisser hos NIB. Nisser er vel noe som hører den nordiske julen til.

  SvarSlett
 5. Herlige nisser!! :D Og så gøy at de er håndlagede og unike! Men det er sant som du sier: nissene blir det færre og færre av... Hmm... Kanskje jeg skal gå til anskaffelse av noen nisser, jeg og! :)

  Ha en super helg! :)

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for besøket på julemarkedet :-). Det var veldig koselig at du kom den lange veien til Det lille store julemarked.

  SvarSlett
 7. Travle nissedager hos deg og skjønner jeg ;) Javisst må nissene frem selv om de blir mindre og mindre poppis...Ungene må da få se nisser til jul sier nå jeg ;)

  Men ejg ser på jobb at det kommer inn noe enormt med nisser for tiden men vi får solgt de igjen da og det betyr jo at hos noen er det i skuddet enda da;) Phu

  Kos deg videre nest siste juleuka og kom gjerne på fotokurs du...Hihi

  GundaKLem

  SvarSlett