søndag 20. september 2009

Sommerminne og workwear

Når jeg ser disse bildene, så drømmer jeg litt tilbake...tilbake til den korte sommeren som vi hadde. I det ene av disse fuglehusene bodde det i sommer et søtt lite fluesnapper par. Skal innrømme at når fuglehusene ble hengt opp, så var jeg så egoistisk at jeg hang de så lavt forde de var fine å se på. Men jammen en dag var det masse aktivitet i den ene boligen. Det var ungeskrik og mating hele kvelden.
Mon tro om de kommer tilbake......kanskje hadde de det hyggelig her ute. De er jo helt opptil tereassen, men kanskje de syntes det var greit å sovne til litt lavmelt snakking der ut i kveldstimene - bare avbrutt av noen rungende latterkuler, eller klirring fra glass fylt med rosévin. Kanskje det er dette de også sitter igjen med som et godt sommerminne, og at de kommer tilbake... Jeg skal love at de skal få det hyggelig, og at man kan håpe at neste sommer blir de deilige terassekveldene mange flere...
Jeg ser stadig Odd Mollykolleksjoner og mange fine andre fine antrekk rundt på bloggene. Jeg har lyst å vise et par av mine mest brukte antrekk. Til maling må man jo være kledd....
Det samme til andre gjøremål som er litt mer renslig. Og hvis du syntes at speilet jeg har tatt bildene igjennom er støvete, så har du helt rett. Det er under arbeid, og er preget av hva som skjer rundt omkring.
Så mitt favorittmerke er kanskje Blåkläder.....
Sitter nå og venter på mine middagsgjester. Elegryta står å småputrer så det skummer i sæterrømmen, og tyttebæra røres når jeg er ferdig her. Det hele etterfølges av "tilslørte bondepiker" med egen vri......Ha en fortsatt deilig søndag der ute, og en ny fin uke står for døren snart.

14 kommentarer:

 1. Så utrolig sjarmerende bilder! De fuglehusene var så flotte. Nydelige bilder med den blå himmelen og høstbladene. Gode arbeidsklær også!

  SvarSlett
 2. herlige bilder, og et sjarmerende innlegg! ..klart pip-pipene kommer tilbake til deg neste år...der må de jo ha kost seg vanvittig bra!
  ..kos deg med god mat og besøk...og med min absolutte favoritt dessert mmmmm...
  moaklem

  SvarSlett
 3. ..hehe,
  du vet - alt til sitt bruk! Jeg går absolutt ikke rundt med mine Odd Molly kjoler når jeg maler og ordner ;o).. da går det i slitte treningsklær her i gården ;o).
  Høres ut som at dere får en deilig middag! Kunne du delt oppskriften med Tilslørte bondepiker? Jeg elsker den desserten, men har aldri laget selv...
  Her er det også middag snart.. har marinert kyllingfilet og ovnsbakte poteter... For å få det litt "høstlig" har jeg også sopp og løk til ;o)

  God middag!

  Klem J.

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg... pippene kommer nok helt sikkert tilbake... spennende når man henger ut fugle kasser..og ekstra moro når man får gjester inni de...
  Stilig antrekk...det er såntt det må være når man er en arbeids dame som deg...

  Klem =)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.


  Nydelige fuglehus. De vil sikkert komme tilbake.
  Tror jeg har nesten mere arbeidsklær en fin klær jeg..

  ha en fin mandag

  SvarSlett
 6. Alltid hyggelig med gjester...fugler og andre dyr :)
  Middagen høres ut som en fire stjernes og antrekket er perfekt for anledningen.
  Ha en fin høstferieuke!
  Klem Hanna

  SvarSlett
 7. Hei! Så koselig blogg du har:) Nydelige bilder du viser!! Liker godt alle de flotte naturbildene:)

  SvarSlett
 8. He, he, ja, blåkläder er mine favoritter også:)

  SvarSlett
 9. Koselig innlegg, supert for småfuglene det der! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. Hei
  Takk for fine ord;-)
  Jo, likte skapet¨bedre nå:-)
  Fin ehøstlige bilder du viser!
  Ha en fin kveld videre
  Kristin

  SvarSlett
 11. Heisann!
  Ha, ha -håper virkelig ikke du maler i kjole.-)
  De buksene er go`e de!
  Takk for at du sa fra
  -har IKKE oversikt på hvem som kommer...
  Blir hyggelig å treffes
  -og litt rart å treffe alle sammen ..!
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 12. Jeg tripper ikke rundt i skjørt og fine sko hele dagen, jeg heller...
  Jeg har også ei godt brukt arbeidsbukse med forsterka knær og hempe til hammeren...

  Forandring fryder, heter det jo. Det gjelder vel for klær, som det gjør med alt annet?

  Fuglene kommer nok tilbake med hele familien til neste år. Da trenger du enda flere kasser!

  Jeg er helt imponert over fuglene som husker hvor de hekket året før. Det er jo en utroig stedsans de har - og det uten gps...

  Ha ei flott høsthelg!
  Klem Marit

  SvarSlett
 13. Er gift med en elgjeger, og ble faktisk litt sulten av det du skriver om elggryta som står og putrer... syns jeg kjenner lukta! Snart er fryseren full av elgkjøtt igjen, så da blir det elggryte og rørte tyttebær her også. Takk for en god "fantasi-luktogsmaks-opplevelse"! :)

  SvarSlett