lørdag 7. mars 2009

Helg

Denne fine hylla har jeg lagt ut i butikken denne helgen, men når sant skal sies, så hadde jeg jo veldig lyst på den selv også. Den passet jo så fint under lange kjøkkenhyllene. Men slik er det med så mange av de tingene vi kommer over - men jeg kan jo ikke ha alt selv....hvordan skulle det sett ut her.
Det er nå lørdag ettermiddag, og om ikke lenge blir vi mange til bords....jeg gleder meg.
God helg!

6 kommentarer:

 1. Så lekker ! Skjønner godt at du vil ha den selv :-)
  God helg til deg.
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Nydelig bord du har dekket,og jeg skjønner godt at du ønsker deg den fine hyllen...Kos deg i kveld...klem fra Maliva

  SvarSlett
 3. Dette hadde vært mitt enorme store problem...ville hatt alt selv jeg.. hihi. Hylla di var kjempefin så jeg skjønner at du kunne tenkt deg han selv.
  Ha en fin lørdag Klem kerstin

  SvarSlett
 4. Artig, nostalgisk hylle det der- Kan huske min farmor hadde en maken på sitt kjøkken da jeg var liten jente. Og det begynner å bli noen år siden.....;o) Så hyggelig å komme på besøk i butikken deres, haugevis med inspirasjon og vakre ting. Takk for nok en titt ;o)

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Riktig nydelig hylle, de er så innmari sjarmerende, har en slik med spiker og skruer i, hi hi...skulle nok vært vasket og fått skinne i ny glans, men som du sier, en har ikke plass til alt om en aldri så mye vil,
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Sååå lekkert med terrakottapottene med påskeliljeskudd til det ellers så hvite og vakre bordet du har dekket.
  Følger litt med på bloggen din og finner mange koselige bilder som inspirerer til både å gjøre noe selv eller bare blott til lyst.

  SvarSlett