mandag 12. januar 2009

Gjenbruk

Det er mye snakk om gjenbruk om dagen, og jammen oppdaget jeg et fint gjenbruksobjekt her etter jul. Det fine grantreet som jeg tok opp med rot før jul..
Treet ble tatt inn for å gi et fint jule- innslag ved peisen. Der har det stått og kost seg i varmen, og har hatt tilgang på vann hele tida. Jeg hadde litt dårlig samvittighet når jeg røsket det opp med rot, men det var i egen skog, så det fikk nå gå. Men nå har jeg ingen dårlig samvittighet lenger. Se de flotte nye skuddene treet har fått! Det har kommet seg veldig, og skuddene har bare blitt større og større. Nå har jeg to valg; enten å gå tilbake i skogen, plante det der og si pent "takk for lånet". Eller jeg kan plante det bak låven, for å låne det inn igjen neste jul........

7 kommentarer:

 1. Plant det bak låven du, så har du det til senere:))

  SvarSlett
 2. Hei, hei.

  Jeg hadde plantet det i skogen igjen jeg. Synes ikke det høres så fristende ut å grave det ned. Blir jo sikkert bøssete og klemt nedi jorda der... ;-)
  Finner sikkert et nytt til neste jul!

  Ha en fortsatt fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. ..uansett hva du velger å gjøre, dette var en søt historie :)

  SvarSlett
 4. Hi, hi - tenkte du skulle grave det ned helt, slik en kan gjøre om høsten med krukker og sommerblomster som ikke tåler frost men at det her ble snakk om "sommerlagring" ;-)

  Vel, ville vel uansett satt det i skogen - er sikker på at du finner et som du myyyye heller vil ha til neste jul!

  SvarSlett
 5. Hei og velkommen som ny blogger, koselig at du la igjen en hilsen på bloggen min slik at jeg fant frem til deg! Du vil nok trives her inne, det gjør i hvertfall jeg! Kommer garantert innom en annen gang!
  Ha en fin kveld!
  :)

  SvarSlett
 6. Jeg har også "lånt" noen småtrær...og jeg tenkte å plante dem i nærheten,så kan de flytte inn igjen til meg til neste jul :)Koselige er de i hvert fall!!!Ha en fin dag!!!Klem Anne ;)

  SvarSlett
 7. Morsomt med nye skudd, håper det tåler kulden hvis du planter det ut. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min...håper boken Sjarmeende Gjenbruk finner veien hjem til deg.
  Klem...Ellen

  SvarSlett